نحوه محاسبه قیمت پنجره دوجداره
هنگام انتخاب درب و پنجره دوجداره، مهمترین موضوعی که ذهن مشتریان را درگیر میکند، قیمت و هزینه تمام شده آن است. حتما پیش از اقدام برای خرید و نصب درب و پنجره دوجداره، این سوال برایتان به وجود میآید که قیمت پنجره دوجداره بر چه اساس مشخص میشود. البته آگاهی از قیمتهای مختلف درب و انواع پنجره دوجداره upvc و عوامل موثر بر آن، به انتخاب بهتر و در نتیجه بهرهگیری مفیدتر کمک میکند.
عوامل مختلفی بر قیمت درب و پنجره دوجداره موثر است. البته به طور کلی، قیمت پایه آن براساس اصولی ثابت مشخص میشود. زمانی که مشتریها از روند و شیوه دقیق قیمتگذاری آگاهی کامل داشته باشند، حس اعتماد بیشتری نسبت به خرید خود پیدا خواهند کرد و همین موضوع باعث جلب رضایت مشتریان میشود.
در این مقاله قصد داریم به موارد مختلف و تاثیر گذار برقیمن پنجره دوجداره upvc اعم از قیمت پنجره دوجداره وین تک و قیمت پنجره دوجداره ویستا بست بپردازیم.
قیمت پنجره دوجداره آلومینومی و UPVC چگونه محاسبه میشود؟
قیمت پنجره دوجداره معمولا به طور میانگین به سادگی قابل محاسبه است. اما برای رسیدن به قیمت واقعی پنجره دوجداره به طور دقیق، لازم است که ابعاد دقیق پنجره را داشته باشیم. علاوه بر این تعداد بازشوها، فیکس و نوع باز شدن پنجره براساس تک حالته، دو جهته یا کشویی بودن، برای تشخیص قیمت دقیق پنجره، موثر است. قیمت پایه درب و پنجره دوجداره براساس میانگین هر مترمربع از فضای مورد نظر مشخص میشود.
تاثیر متراژ بر قیمت پنجره دوجداره
ابعاد استاندارد پنجره اغلب، ۱۴۰ سانتیمتر در ۱۴۰ سانتیمتر است. اگر قرار باشد، پنجرهای با ابعاد استاندارد نصب کنید، قیمتها به صورت واحدی محاسبه می شود.
به عنوان مثال، اگر دو پنجره دوجداره UPVC با اندازه استاندارد قرار است، نصب کنید، هزینه نصب برابر با نصب دو واحد پنجره است. حال اگر قیمت نهایی را بر متر مربع تقسیم کنید، قیمت هر متر مربع از پنجره دوجداره مشخص میشود.
اما در صورتی که در پروژهای مشخص، متراژهای درب و پنجره متفاوت باشد و برای ساختن آنها در ابعاد مختلف، نیاز به اندازهگیریهای مختلف باشد، هزینه نهایی در هر مترمربع مشخص میشود. مثلا اگر در پروژهای مساحت کل درب و پنجرههای دوجداره ۳۰ متر مربع باشد، قیمت نهایی از ضرب متراژ کلی در قیمت هر متر مربع مشخص میشود.
البته بهتر است بدانید، که این قیمتهای پایه به صورت حدودی میباشد و عوامل مختلفی بر زیاد یا کم شدن قیمت پنجره دوجداره و درب UPVC تاثیر دارد.
برای نصب درب و پنجره در مساحتهای بسیار بالا و پروژههای وسیع، معمولا تمامی عوامل موثر بر قیمت درب و پنجره یو پی وی سی محاسبه و به قیمت پایه میشود. سپس توسط نرمافزاری دقیق همه قیمتها مشخص و فاکتور نهایی صادر خواهد شد.
سادهترین فرمول برای تعیین قیمت پنجره دوجداره، از این قرار است: (پروفیل مصرفی × قیمت متر طول) + (شیشه مصرفی × قیمت متر مربع) + (یراق آلات × قیمت واحد) = کل هزینه ساخت یک پنجره
آیا مدلهای مختلف پنجره دوجداره، قیمت متفاوتی دارند؟
قیمت پنجرههای دوجداره براساس مدلی که دارند، متغیر است. به این ترتیب مدلها چند قسمتی با حالت بازشوهای متفاوت، قیمتهای مختلفی دارند. هر چه تعداد بازشوهای پنجره بیشتر باشد و حالت باز شدنشان پیچیدهتر باشد، قیمت آنها بیشتر خواهد بود.
شیوه تولید پنجرهها نیز بر قیمت آنها تاثیرگذار است. مثلا پنجرهها دوجدارهای که به صورت مکانیزه تولید میشوند، به دلیل صرفهجویی در هزینهها با تولید مکانیزه، دارای قیمت تمام شده پایینتری نسبت به مدلهایی هستند، که دستی و غیرمکانیزه تولید میشوند.
علاوه بر اینها، برندهای مختلف نیز دارای قیمتهای متفاوت هستند. هر برندی با توجه به کیفیت و نحوه تولیدی که دارد، روی درب و پنجرههای دوجداره قیمتگذاری میکند.
پیشنهاد میکنیم این مقاله را نیز مطالعه فرمایید:
آیا همیشه باید پنجره های قدیمی را با دوجداره تعویض کرد؟
تاثیر جنس پروفیل بر قیمت پنجره دوجداره
پروفیلها دارای برندهای مختلفی هستند و با توجه به میزان کیفیت، رنگدانهها و برند تولیدکنندهشان قیمتهای مختلفی دارند. به علاوه پروفیل پنجره دوجداره از لحاظ سری(عرض پروفیل)، تعداد حفره یا چمبر، رنگ پروفیل و نوع کاربردی آن در درب و پنجرههای UPVC براساس دستهبندیهای زیر تقسیمبندی میشود:
براساس ابعاد
پروفیل درب و پنجرههای دوجداره، از نظر عرض و سری، در سه نوع مختلف سری ۶۰ با عرض ۶۰ میلیمتر، سری ۷۰۰ و سری ۸۰ دستهبندی میشود. پروفیلها از نظر ظاهری نیز در دو نوع ساده و دکوراتیو در بازار وجود دارد.
براساس تعداد حفره داخل پروفیل (چمبر)
فضاهای داخلی در عرض پروفیل را که با استفاده از دیوارههای UPVC ایجاد میشوند، چمبر مینامند. در اغلب برندهای درب و پنجره دوجداره، تعداد چمبرها از ۳ تا ۷ حفره قابل شمارش است. این تعداد بر قیمت تمام شده تاثیرگذار است.
براساس شکل کاربردی پروفیل
پروفیلهای درب و پنجرههای دوجداره، چهار کاربرد دارند. برخی پروفیلها مخصوص فریمها هستند و به عنوان چارچوب در درب و پنجره استفاده میشوند. نوع دیگر آنها که به پروفیل ساش یا لنگه معروف هستند، در بازشوی درب و پنجره مورد استفاده قرار میگیرند.
پروفیلهای مولیون با استفاده از بست مولیون، در داخل چارچوب و به عنوان ستون افقی یا عمودی به کار میروند. نوع آخر پروفیلها، پروفیلهای جانبی هستند که طیف گستردهای را شامل میشوند. این پروفیلها شامل، زوار شیشههای دوجداره و سه جداره، پروفیل ۹۰ درجه، ارتفاعدهنده، کانکتورها، پنلهای UPVC و سایر موارد مشابه میباشند.
آیا پروفیل با رنگهای مختلف، قیمت متفاوتی دارد؟
پروفیلهای رنگی و لمینتها بسته به مساحتی که از رنگ برایشان استفاده شده است، قیمتهای متفاوتی دارند. پروفیلها در رنگهای مختلف وجود دارند و رنگی بودن آنها معمولا باعث افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهایی فاکتور میشود.
یراقآلات مختلف و تاثیر آنها بر قیمت پنجره دوجداره
مورد دیگری که بر قیمت پنجرهها تاثیرگذار است، یراقآلات پنجره دوجداره میباشد. این مورد بر قیمت پنجره دوجداره تاثیر بسیاری دارد. یراقآلات، عاملی مهم در عمر آببند لنگههای درب و پنجره دوجداره است. یراقآلات دارای برندهای مختلف هستند و هر برند با توجه به کیفیت و درجهبندیاش، دارای قیمت متفاوتی است. بسیاری از یراقآلات مرغوب، ساخت ترکیه هستند و قیمت نسبتا بالایی دارند که برای رگلاژ پنجره دوجداره و تعمیر پنجره دوجداره نیزمناسب می باشند.
آیا انتخاب نوع شیشه بر قیمت نهایی پنجره موثر است؟
یکی از مهمترین موارد موثر بر قیمتگذاری پنجرههای دوجداره، شیشه آنها است. میدانیم که بیشترین قسمت از پنجره را شیشههای آن تشکیل میدهند. بنابراین شیشهها بر قیمت نهایی پنجره تاثیر زیادی دارند.
شیشهها دارای کیفیتهای مختلفی هستند و از دو تا چندجداره در بازار موجودند. همچنین رنگهای مختلفی دارند و همه اینها بر قیمت تمام شده پنجره دوجداره تاثیرگذار است.
پیشنهاد میکنیم این مقاله را نیز مطالعه فرمایید:
نکات مربوط به خرید و عوامل دخیل بر قیمت پنجره دوجداره ویستابست
سایر موارد موثر بر قیمت نهایی درب و پنجره دوجداره
تا اینجا با مواردی آشنا شدیم که بر قیمت نهایی درب و پنجره دوجداره تاثیرگذارند و تغییر هر یک از آنها میتواند قیمت را زیاد یا کم کند. به همین دلیل ارائه یک قیمت برای درب و پنجره، تنها در صورتی ممکن است که بخواهیم قیمت پایه یا میانگین قیمت کلی را اعلام کنیم و قیمت تمام شده، در پایان کار مشخص میشود.
غیر از موارد عنوان شده، موارد دیگری نیز وجود دارد، که بر قیمت نهایی درب و پنجره UPVC دوجداره موثر است.
هزینه نصب پنجره دوجداره
پس از خرید پنجره دوجداره و پرداخت هزینههای آن، فراموش نکنید که باید هزینهای را برای نصب آنها کنار بگذارید. نصب درب و پنجره کاری تخصصی و فنی است که نیاز به مهارت و دانش مشخصی دارد. همچنین به دلیل وزن و اندازه پنجرهها کاری پرزحمت است. بنابراین هزینهبر بودن آن بسیار منطقی به حساب میآید.
البته برخی تولیدکنندگان داخلی، این امکان را برای مشتریانشان فرآهم شدهاند که در صورت خرید، نصب را برای مشتری به صورت رایگان انجام دهند. البته باید بدانید که این به معنای بدون هزینه بودن نصب نیست، بلکه متخصصان و کارشناسانی که برای نصب رایگان مراجعه میکنند، حقالزحمه خود را از شرکت تولیدکننده دریافت میکنند.
هزینه تعویض پنجره های قدیمی با دوجداره
در صورتی که پنجره های شما قدیمی باشد شما باید جهت تعویض پنجره قدیمی با دوجداره نیز هزینه ای پرداخت نمایید که این هزینه نیز متغییر می باشد.
انواع پنجره دوجداره بر اساس جنس و نوع متریال سازنده:
۱.پنجره دوجدارهupvc:
متریال سازنده ی این نوع پنجره دوجداره پروفیل های عایقی upvc می باشد و به همین دلیل به پنجره های upvc معروف هستند و از جمله پنجره های دوجداره ی پرطرفدار محسوب می شوند. این پنجره ها برای انواع آب و هوا مطلوب و مناسب بوده و در مدل های متنوعی بر اساس نوع باز شدن و نوع یراق آلات در رنگ های مختلفی ساخته و تولید میگردند. البته شایان ذکر است که انواع پنجره دوجداره با پروفیل upvc در ابعاد مشخص و استانداردی قابل تولید است و تولید آن در ابعاد بزرگتر دارای محدودیت می باشد. upvc از جنس پلاستیک بوده و از جمله تولیدات صنایع پتروشیمی می باشد که ترکیبی از پی وی سی با نوعی ماده روان کننده می باشد. این کار موجب می گردد که pvc از فرم شکننده و سخت خود درآید و قابلیت خم شدن و انعطاف به خود بگیرد. این متریال در برابر سرما و گرما و هر گونه آلودگی صوتی به شکل عایق قوی عمل می کند. بنابراین پنجره های تولید شده از پروفیل های استاندارد upvc ، پنجره هایی کاملا نرمال و عایق خواهند بود به شرطی که به صورت کاملا استاندارد و اصولی طراحی و ساخته شده باشند. استاندارد به این مفهوم که از شیشه های دوجداره و یراق آلات مناسب و مستحکمی در ساخت آن ها استفاده شده باشد و همچنین مراحل اندازه گیری و نصب پنجره به درستی اجرا شده باشد. پنجره های دوجداره upvc بنا به مزیت هایی که دارند، از پر مصرف ترین و محبوب ترین انواع پنجره دوجداره به شمار می آیند که اخیرا در صنعت ساختمان سازی بسیار مورد استفاده و کاربرد قرار می گیرند.
upvc از جنس پلاستیک بوده و از جمله تولیدات صنایع پتروشیمی می باشد که ترکیبی از پی وی سی با نوعی ماده روان کننده می باشد. این کار موجب می گردد که pvc از فرم شکننده و سخت خود درآید و قابلیت خم شدن و انعطاف به خود بگیرد. این متریال در برابر سرما و گرما و هر گونه آلودگی صوتی به شکل عایق قوی عمل می کند. بنابراین پنجره های تولید شده از پروفیل های استاندارد upvc ، پنجره هایی کاملا نرمال و عایق خواهند بود به شرطی که به صورت کاملا استاندارد و اصولی طراحی و ساخته شده باشند. استاندارد به این مفهوم که از شیشه های دوجداره و یراق آلات مناسب و مستحکمی در ساخت آن ها استفاده شده باشد و همچنین مراحل اندازه گیری و نصب پنجره به درستی اجرا شده باشد. پنجره های دوجداره upvc بنا به مزیت هایی که دارند، از پر مصرف ترین و محبوب ترین انواع پنجره دوجداره به شمار می آیند که اخیرا در صنعت ساختمان سازی بسیار مورد استفاده و کاربرد قرار می گیرند.
۲- پنجره های دوجداره آلومینیومی:
از پروفیل های آلومینیومی در ساخت این نوع پنجره ها استفاده می شود و عمدتا برای داشتن پنجره ی عایق و استاندارد از آلومینیوم ترمال بریک که یک تیغه ی پلی آمیدی در بین پروفیل وجود دارد و مانع ارتباط هوای بیرون و داخل می شود، استفاده می کنند. از آنجا که فلز آلومینیوم دارای رسانایی بالایی می باشد، با وجود این تیغه پلی آمیدی عایق در پروفیل، رسانایی فلز آلومینیوم از میان می رود و به همین دلیل این نوع از انواع پنجره دوجداره به پنجره دوجداره ترمال بریک شهرت یافته است. همینطور به علت بالا بودن ممان اینرسی در پنجره های دوجداره آلومینیومی نسبت به پنجره های دوجداره upvc ، لذا در ساخت پنجره هایی با ابعاد بزرگ حتما بایستی از پنجره های دوجداره آلومینیومی استفاده گردد.
پیشنهاد میکنیم این مقاله را نیز مطالعه فرمایید:
تعویض پنجره قدیمی با دوجداره با ذکر نکات کلیدی و اساسی مربوط به آن
ویژگی های پنجره دو جداره
پنجره دوجداره از شیشه های دو جداره با فریم UPVC ساخته می شود. یو پی وی سی نوعی جایگزین برای آلیاژهای فلزی و غیر فلزی در ساخت درب و پنجره می باشد و از ویژگی های بارز آن می توان به وزن سبک، مقاومت بسیار بالا در برابر تغییرات جوی و عدم اشتعال پذیری اشاره نمود. اساس پنجره دو جداره بر پایه شیشه دو جداره است.
در این نوع پنجره دو یا چند لایه شیشه به کمک نوار اسپیسر که دور تا دور آنها قرار گرفته از همدیگر جدا شده اند و فضای بین شیشه ها با هوا یا گاز آرگون و یا SF۶ پر می شود. اسپیسرها اصولا از جنس آلومینیوم هستند که درون آنها با ماده سیلیکا ژل که نوعی رطوبت گیر است و رطوبت هوای بین دو شیشه را جذب می کند پر شده است.
مزایای پنجره دو جداره یو پی وی سی
- امنیت پنجره های دوجداره بسیار بالاست، زیرا شکستن دو لایه شیشه به فشار و انرژی زیادی نیاز دارد.
- گاز آرگونی که فضای بین شیشه ها را پر کرده نوعی عایق حرارتی است و در برابر خروج گرما به بیرون ساختمان مقاومت می کند. این محصول در زمستان از خروج گرما و در تابستان از ورود آن به داخل ساختمان جلوگیری می نماید.
- نصب آن از هدر رفت انرژی در ساختمان جلوگیری می کند و هزینه های مربوط به انرژی را کاهش می دهد.
- این پنجره علاوه بر اینکه عایق حرارتی محسوب می شود از آلودگی صوتی نیز جلوگیری می کند. دو یا چند جداره شیشه ای که در این پنجره ها به کار رفته میزان صدا را کاهش می دهد و محیطی آرام برای ساکنین فراهم می کند.
- پنجره های دو جداره نیازی به رنگ آمیزی ندارند و تمیز کردن آنها راحت می باشد.
- گرد و غبار به راحتی در آن ها نفوذ نمی کند و همچنین در برابر نفوذ آب نیز مقاوم هستند.
- پنجره های دو جداره یو پی وی سی در برابر تغییرات آب و هوایی مقاوم هستند و تغییر شکل نمی دهند.
- با استفاده از این مدل پنجره هزینه های مربوط به گرمایش و سرمایش ساختمان کاهش می یابد، در نتیجه نصب آن از نظر اقتصادی بسیار مقرون بصرفه می باشد.
- آب بندی کامل آن باعث عدم نفوذ آب به داخل در هنگام بارندگی های شدید می شود.
- درزبندی کامل آن از ورود گرد و غبار به داخل ساختمان جلوگیری می کند.
- در برابر اشعه ماورا بنفش مقاوم است و مانع از انتقال آن به فضای داخل ساختمان می شود و همچنین اثرات مخرب این اشعه را حذف می کند
- پایداری و عمر بالای این محصول و حتی قابلیت استفاده مجدد پس از تخریب و نوسازی، این محصول را منحصربفرد کرده است.
- از دیگر قابلیت های این نوع پنجره، غیرقابل اشتعال بودن، مقاوم در برابر پوسیدگی و خورندگی مانند اسیدها و بازها و مواد شیمیایی می باشد.
- از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه می باشد.
- عایق سرما، گرما و صوت
- وزن کم
- مقرون به صرفه بودن
- مناسب برای انواع کاربرد ها
- تنوع در طرح و رنگ
- عدم اشتعال
- سهولت در نظافت و پاکسازی
- بالا بودن طول عمر
- زیبایی و جلوه ی ویژه